I perioden den 17-31. oktober giver Betfair Poker dig muligheden for at vinde en af 100 Playstation 3 konsoller. Måden hvorpå du kan vinde en af disse, foregår ved at du optjener minimum 50 player points på deres cashgame borde i mens du spiller på 2 borde.

Lige så snart du har opfyldt dette krav vil du senest den 4. november modtage en billet til den store online finale der spilles den 6. november, og her vil der altså være en Playstation 3 160 GB Slim konsol til de 100 bedste spillere.

Overkommelige krav

Med et overkommeligt krav på blot 50 optjente player points i mens man spiller 2 cashgame borde er dette en kampagne som henvender sig til næsten alle kunder hos Betfair Poker. Kunne du derfor godt tænke dig at overraske familien eller din bedre halvdel med en af verdens fedeste konsoller så er dette en kampagne du ganske enkelt ikke må gå glip af. I og med det er den slanke udgave af Playstation 3 konsollen du kan vinde i denne kampagne, kan du være sikker på at den vil passe godt ind i enhver stue.

Tilmeld dig og kom med

Det eneste du skal gøre for at komme med til finalen om de 100 konsoller er derfor at opfylde de omtalte krav, og hvis du endnu ikke er kunde hos Betfair Poker bør du blive det hurtigst muligt.

Du har nemlig mulighed for at få op til $2500 i bonus som ny kunde, og du kan selvfølgelig også drage fordel af deres enorme VIP program der indeholder masser af fordele for de loyale spillere. Hold desuden godt øje med de mange kampagner som Betfair Poker hele tiden lancerer der indeholder kontanter, gadgets og turneringspakker af forskelligt format.

Opret konto og få bonus!