Hvis man skal vælge en nationalsport i Danmark, så vil håndbold uden tvivl kandiderer til at være den, der ville blive valgt.

Danmark har nemlig en fantastisk historik og flotte traditioner indenfor håndbold, hvor det både på herre- og kvindesiden er blevet til guld ved flere forskellige slutrunder.

I denne artikel vil der dog fokuseres på de mest populære håndboldspillere herhjemme, og hvorfor de er blandt de mest omtalte.

1. Mikkel Hansen

Man kan ikke komme udenom, at Mikkel Hansen nok er den mest omtalte håndboldspiller i Danmark. Mikkel Hansen har nemlig været kåret til verdens bedste håndboldspiller, og han er fortsat i toppen af eliten.

Mikkel Hansen er vel nok den vigtigste spiller for Danmark, og derfor er han ofte omtalt og omdiskuteret, når Danmark deltager ved slutrunder. Senest var det grundet en episode, hvor han skulle have skubbet til en official ved EM i håndbold 2018.

2. Niklas Landin

Danmarks første målmand Niklas Landin spiller i en af verdens bedste klubber, og han er uden tvivl en af de bedste målmænd i verdenen.

Målmænd i håndbold er generelt meget omtalte, og Landin nævnes flere gange dagligt, når Danmark deltager ved en slutrunde. Dette er uanset om han leverer over eller under niveau.

3. Ann-Grethe Nørgaard

På kvindesiden har vi eksempelvis Ann-Grethe Nørgaard der er en af de mest populære og elskede håndboldkvinder. Ann-Grethe Nørgaard fra Viborg og kvindelandsholdet, er nemlig en spiller med masser af følelser, og det kommer ofte til udtryk.

Det er enten i glædeståre eller vredesudbrud, hvis det ikke lige går, som det skal. Ann-Grethe Nørgaard er derfor en af de mest omtalte kvinder i dansk kvindehåndbold.

4. Kristine “Mulle” Kristiansen

Mulle som hun oftest bliver kaldt, er uden tvivl den mest omtalte spiller blandt de danske kvinder. Dette skyldes flere forskellige ting.

Hendes hårde look, hendes fantastiske egenskaber som playmaker og sidst men ikke mindst hendes sexualitet. Mulle har dog haft problemer med at spille sig fast på landsholdet, men det afholder ikke medierne fra at snakke med hende.

5. Klavs Bruun Jørgensen

Det sidste valg er måske kontroversielt, men her vælges den danske landstræner for kvinderne, Klavs Bruun Jørgensen. Manden er altid i fokus både på godt og ondt.