Hvis du gerne vil have mere værdi ud af dit spil hos 24h Poker kan du med fordel oprette dig som kunde og deltage i unikke VIP freerolls i november måned. Her kan man nemlig købe sig ind i 7 forskellige freerolls som blot koster en lille sum point.

 Med indskud mellem 10-100 VIP point er dette en række turneringer som er nemme at kvalificere sig til, og med en samlet præmiepulje på enorme €21500 kan man roligt sige at der er masser af penge at vinde i den kommende tid hos 24h Poker.

Optjen 100 point og deltag i alle events

24h Poker vil gerne gøre det nemt for dig at være med, og derfor kan du blandt andet deltage i alle de syv turneringer hvis du bare optjener 100 VIP point den 1. november. Dette vil så give dig adgang til alle de store freerolls, og der er derfor meget høj værdi i at være kunde hos 24h Poker i de kommende par måneder.

Den sidste VIP turnering i denne kampagne vil byde på €5000 i garanteret præmiepulje og et indskud på 100 VIP point, så det er nemt at få del i de mange penge.

Skynd dig at tilmelde dig

Du har også mulighed for at være en del af disse mange store turneringer hos 24h Poker i november måned, og du kan selvfølgelig også deltage i alle deres andre kampagner på samme tid. Der er blandt andet mulighed for at være med i store rake races, og du kan også kvalificere dig til freeroll turneringer der byder på lækre præmier i form af produkter fra Apple, Microsoft og meget andet.

Skynd dig at lave en konto hos 24h Poker med det samme og få også op til €500 i bonus på samme tid.

Klik her og bliv kunde hos 24h Poker