Den nuværende udgave af WPT spilles lige nu i Danmark, men inden længe går turen til Spanien. Nærmere betegnet er det byen Marbella som bliver indtaget af holdet bag World Poker Tour, og allerede fra den 5. marts har du mulighed for at kvalificere dig online hos Party Poker. Fra denne dato og frem til den 8. april vil de nemlig hver søndag være værter for en ugentlig online finale hvor i der er 1 sæde til WPT Marbella 2012 garanteret. Vejen til World Poker Tour starter derfor hos Party Poker.

 

Kvalifikationsturneringer

Party Poker afholder flere typer af kvalifikationsturneringer hver dag til søndagens finale. Disse koster fra $0 og op til $22.50+$2.50 at være med i. Alt efter hvilke af dem man spiller med i, er der mulighed for at man avancerer til det endelig slag som spilles om aftenen hver søndag.

Her vil en pakke til en værdi af $4000 være garanteret, og direkte indskud kan foretages for en pris på $200+$25. Eventuelle vindere hos Party Poker har masser af ting at se frem til, for der er nemlig både lommepenge, indskud og hotelophold inkluderet.

 

En lækker by

Marbella er en af de mest populære byer i Spanien. Med et himmelsk klima og lange strande er det et af de mest populære steder for turister at rejse hen, og med kombinationen af live poker finder man ikke en bedre ferie at tage på. Marbella Casino vil tage sig af afviklingen af turneringen, og med deres høje standard kan man være sikker på den bedste service under hele eventen.

Besøg Party Poker nu og se hvordan du kommer med til den næste WPT turnering i Marbella. Husk at alle sæder til WPT vundet hos denne udbyder er skattefrie, så der kommer ingen slemme skattemæssige overraskelser for vinderne.

Kom til WPT her