De fleste pokerspillere er formentligt klar over at man kan få en bonus hvis man opretter sig hos diverse udbydere, men det er langt fra dem alle der giver store beløb ud.

Faktisk kan man tit opleve at kunne få maksimalt $100 i bonus, men sådan er det dog langt fra hos Party Poker.

De har nemlig valgt at opjustere på denne front, og derfor er der lige nu en 100 % bonus på op til 3.000 kroner for alle nye kunder.

For at få del i denne bonus, skal man bare registrere en konto med koden PNPARTY, og så er man blot et klik fra en stor belønning.

 

Kun på dit første indskud

Det er dog kun på din første indbetaling af penge, at du har mulighed for at få del i denne kampagne, så det er værd at sætte ekstra mange ind.

For hver krone du indsætter, vil din bonus blive matchet, så et indskud på 3.000 kroner vil derfor give dig den højest mulige værdi.

Man er dog ikke tvunget til at indskyde en hel formue, og kan derfor få bonussen ved blot at indbetale 75 kroner eller mere.

Få Party Poker Bonus

 

Udbetaling af bonus

Efter at dit indskud er foretaget, vil din bonus være klar til at blive spillet fri, og dette finder sted i 10 lige store portioner.

Indsætter du f.eks. 250 kroner vil du få selvsamme beløb i bonus, og for hver 50 Party Point du optjener, vil du få 25 kroner af din bonus overført til din saldo.

Der er derfor næppe nogle ting man kan misforstå i forbindelse med denne sign-up bonus hos Party Poker.

Gider du heller ikke, at vente mere, så kan du oprette dig i løbet af få minutter.

Læs også meget mere om det populære VIP Program der indeholder store fordele for alle spillere.