Rakeback er noget som alle seriøse poker spillere bør sørge for at få. Det er ganske gratis at lave en rakeback konto og fordelen er at man får en klækkelig rabat hos det pokerrum man spiller hos hver måned. Hvergang man deltager i en pot eller i en poker turnering betaler man som spiller rake.

Det er dette beløb man kan få en del tilbage af ved at oprette en rakeback konto. Det er ganske smertefrit og det eneste det kræver er at man besøger en hjemmeside som udbyder poker rakeback aftaler, oprette en konto og spille som normalt. Alt er fuldautomatisk og som udgangspunkt får man sin rake rabat tilbage i begyndelsen af en ny måned.

Rakeback aftaler varierer i pris men generelt set så er rabatten på rake 30% af al den rake som genereres i en måned. Det er dog ikke alle pokerrum som tilbyder direkte rakeback. Disse rum kalder det dog bare noget andet og uanset om det hedder bonus, rakeback, loyalitets program eller VIP, så er det et og samme ord for at du som spiller får en rabat når du spiller.

Rakeriders.dk er en rakeback portal som drives af danske profesionelle pokerspillere og dermed får du svar på alle spørgsmål på dansk og svarene er af en fantastisk kvalitet. Besøg siden og læs om de mange rakeback deals der tilbydes eller skriv og spørg om råd og vejledning. Man kan kun modtage rakeback på nye konti hvilket betyder at man måske er nødt til at skifte pokerrum for at oprette en rakeback konto men da langt de fleste netværk har mange forskellige pokerrum tilknyttet er dette et mindre problem.

Læs ØKB jævnligt da vi ofte opdaterer med gode aftaler og andre fine promotions og poker bonuser som de enkelt udbydere tilbyder nye spiller. Spil poker med rakeback og spar penge på raken.