ØKB Poker er portalen for de som er interesserede i en Økonomisk Klar Bonus. Poker bonusser er altid svære at bedømme fordi de cleares på vidt forskellig måde på de mange forskellige pokerrum som findes. En oversigt er nødvendig for at kunne foretage en korrekt vurdering. Vi har gennemgået masser af poker bonusser over årene og har lavet en klokkeklar oversigt så du som pokerspiller meget lettere kan vælge hvor du vil spille. En god bonus er ikke den eneste parameter som betyder noget når man skal vælge pokerrum. Antal poker spillere, aktiviteter, mulighed for indsættelse af penge, softwaren, sikkerhed, support og ledelse er bare nogle af alle de overvejelser som skal gøres før man vælger hvor man vil spille poker.

Derfor har vi lavet en vurdering af pokerrummet for brugeren som efter vores overbevisning tager alle disse ting med i betragtningen. Du kan dermed ikke forvente at det pokerrum vi anbefaler som vores foretrukne også rent faktisk har den bedste bonus. Vi finder ingen grund til at lave en liste med mere end de 10 bedste pokerrum da en del af disse er en del af et pokernetværk og dermed kan man skifte pokerrum efter endt bonus og en top 10 pokerrum liste er mere end fyldestgørende.

Danske ejere og dansk support er en faktor som tæller højt i den samlede betragtning og at spille hos et pokerrum som fokuserer på Danmark og som afholder udgifter til at drive dansk support er bestemt noget vi anbefaler på det kraftigste. Derfor er det meget naturligt at især anbefale Classic som et af de pokerrum som du har liggende på din computer. Hos dette danskejede pokerrum er kvaliteten af kundeservice helt i top og spillerne har en rigtig god oplevelse når de spiller poker online.

Vores portal tilbyder desuden løbende information om de bedste online casino tilbud på markedet, hvorfor alle spille interesserede bør læse med. Held og lykke med spillet ved borderne.