Selvom at 2011 ikke er helt slut endnu, kan Party Poker allerede annoncere at de vil være værter for en ny million turnering i det nye år. Det hele sker den 5. februar 2012 hvor $1.000.000 vil være garanteret i Winter Million online hos Party Poker.

Med en million dollars garanteret og et hav af måder hvorpå man kan kvalificere sig er det en god ide allerede nu at vinde et sæde. Hver dag har du mulighed for at spille med i satellitturneringer i alle prisklasser, og med lidt held kunne du være en af dem der skulle dyste om de mere end 5 millioner kroner til februar.

Kvalificer dig nu

Kvalifikationsturneringer til Winter Million kører allerede nu og starter døgnet rundt. Med muligheden for at komme billigt med til turneringen kan det anbefales alle spillere at prøve dette da man derved kan være en del af eventen uden at man skal ofre hele ens bankroll.

Turneringen byder som altid på en formidabel struktur hvor alle spillere starter med 10.000 chips og der er rigeligt med tid til at tage de korrekte beslutninger i jagten på sejren og de tusindvis af dollars der følger med.

Ugentlig turnering

Hvis du ikke kan vente på at det bliver februar kan du hver søndag spille med i en $200.000 garanteret turnering for bare $200+$15. Dette er en af de mest populære søndagsturneringer, og også her er der glimrende muligheder for at komme med for en brøkdel af det oprindelige indskud via det store udvalg af satellitturneringer.

Prøv en af de mange store garanterede turneringer hos Party Poker og opret en konto med det samme. Ved at benytte koden RIDE500 vil du få tildelt en 100 % bonus på op til $500 når du indbetaler penge for første gang.

Bliv gratis Party Poker VIP her!