Livescore er en fantastisk måde at kunne følge med i sine kampe på, selvom man ikke har mulighed for at se det i tv eller på nettet. Det foregår på den måde, at dagens kampe står listet under hinanden og hver gang, der scores, så vises det øjeblikkeligt. Det giver en mulighed for at følge med i rigtig mange kampe på én gang.

Før i tiden kunne man kun følge det på tekst-tv eller via radioen, og det skete ofte med en vis forsinkelse. I dag er der mange steder online, hvor man kan følge sine kampe direkte på denne måde. Det er den allermest overskuelige måde af alle til at følge de kampe, man har spillet på, og det er da også meget populært blandt sportsentusiaster.

 

Livescore er kommet for at blive

Hvadenten du interesserer dig for fodbold, håndbold, tennis, amerikansk fodbold eller anden sport, så vil du kunne finde et sted på nettet, der opdaterer via live score på netop din sportsgren/kamp. Livescore er bestemt noget, der er kommet for at blive, og det bliver snarere videreudviklet end det bliver fjernet.

Videreudvikling kunne ske via transmission, flere oplysninger om kampen og andre ting. Populariteten er overvældende, og det betyder, at live score er sikret en fremtid indenfor sportsbetting. Der kan simpelthen ikke laves en bedre og mere overskuelig oversigt til, hvis man skal følge multiple kampe af gangen.

De fleste sportsgrene er det en person, der clicker de rigtige hændelser ind og får det videreformidlet til forbrugerne på den måde, men i få sportsgrene, såsom atletik er man begyndt at bruge sensorer på selve banen, så man får helt præcise resultater med det samme. I netop en sportsgren som atletik er det praktisk, da eksempelvis løbere ofte løber i store grupper, og det derfor kan være uoverskueligt for en person at få gengivet alle resultater præcist nok. Hvorvidt det kommer i andre sportsgrene må tiden vise. Teknologien udvikler sig hele tiden, så det er ikke helt usandsynligt.