Igennem de senere par år har de europæiske live turneringer opnået stor succes blandt pokerspillere fra hele verden, og en af de absolut mest interessante er den velkendte European Deepstack Poker Championship. Dette er nemlig som navnet antyder en turnering med en særdeles dyb struktur, og derfor kan dygtige spillere få spillet en masse poker hvis de da blot betaler indskuddet på €550 for at være med. Mermaid Poker har også fået øjnene op for denne spændende turnering, og derfor kan du nu vinde et sæde til eventen hver uge hvor 1 pakke garanteres.

Ugentlig finale online

Hver søndag frem starten af februar måne finder du en ugentlig finale online hos Mermaid Poker hvor man kan købe sig direkte ind for €150+€10. 1 sæde til eventen vil være garanteret, og der er gode muligheder for at der hver uge er op til flere sæder at spille om. Du behøver faktisk ikke engang at betale €150+€10 for at være med, for Mermaid Poker afholder nemlig dagligt et par små satellitturneringer der derfor kan sikre dig en plads for så lidt som €3+€0.30. Vil du derfor gerne prøve at komme med til en unik live turnering er Mermaid Poker det rette valg.

Alt inkluderet

Hvis du skulle gå hen og blive en af de dygtige vindere hos Mermaid Poker i den store finale kan du glæde dig over at alt er inkluderet til når du skal til den irske hovedstad i februar måned for at dyste mod hundredevis af ligesindede pokerspillere i den store turnering. Der er nemlig både indskud samt €650 til rejse og ophold inkluderet, så det eneste du skal fokusere på er at ende i toppen af en af de ugentlige finaler og så er du godt på vej til Irland hvor det hele finder sted.

Åben en konto gratis