10 danske mesterskaber har Brøndbyernes Idrætsforening vundet i klubbens forholdsvis korte historie, og de fleste blev hevet hjem til trofæskabet i 80’erne og 90’erne, hvor Brøndby for alvor var en magtfaktor i dansk fodbold. Det hele kulminerede i 1991, da Brøndby var uhyggeligt tæt på at spille sig i UEFA Cup-finale, men måtte lade livet til Rudi Völler og AS Roma i semifinalen på et afgørende mål i de døende minutter af kampen på Olimpico i Rom.

Meget vandt er løbet under broen siden da, og selv om Brøndby regelmæssigt har sikret sig trofæer herhjemme, hvor man nu også er den klub som har vundet flest pokaltitler i Danmark, er det alligevel ved at være elleve år siden Brøndby sidst kunne kalde sig danske mestre.

Kan Brøndby overraske i denne sæson og snuppe guldet fra FCM, AaB og de forsvarende mestre fra FC Midtjylland? I så fald er der iflg. de nyeste odds på vinderen af Superligaen hele odds 21.00 at hente på Brøndby.

 

To nederlag i 15 kampe

Brøndby er godt nok 6 point efter FCK netop nu, og ærkerivalerne fra Østerbro har også en kamp mere til gode, da FCK kun har spillet 17 kampe mod Brøndbys 18.

Der mangler dog stadig lidt under en halv sæson, og der er i alt 45 point at spille om i de kommende femten kampe. I realiteten betyder seks points forskel intet, hvis Brøndby først rammer en god stime med mange sejre, og FCK, AaB og FCM begynder at sætte lidt flere point til. Alene sejre i de indbyrdes opgør vil betyde at Brøndby indhenter førerholdene, så kan Brøndby overraske til odds 21.00? Svaret er, at selvfølgelig kan de det.

Oddset på Brøndby er alt, alt for højt, og særligt når man kigger på Brøndbys præstationer i den sidste halvdel af efteråret, tegner der sig et billede at et hold, som har kursen sat mod Superligaens absolutte top. Kun to nederlag i de sidste femten Superliga-kampe taler for sig selv, og hvis Brøndby fortsætter denne stime, er guldet bestemt indenfor rækkevidde. Odds 21.00 er i hvert fald lige i overkanten, og det kan du spille hos Betsafe.

Se alle odds på Superligaens vindere i 2015/16-sæsonen hos Betsafe her.