WSOP er den største turneringsserie i poker overhovedet, og den afholdes altid om sommeren i Las Vegas. Sidste år blev der dog foretaget et nyt tiltag, hvor WSOP blev afholdt i Europa.

Det var et nyt tiltag, som man aldrig havde prøvet før, og det var derfor spændende at se, hvordan det ville blive taget imod. WSOP Europa blev afholdt på det legendariske Kings Casino i Rosvadov Tjekkiet, der langsomt er ved at udvikle sig til pokerens europæiske hovedstad.

WSOP 2017 i Rosvadov viste sig at være en stor succes, og derfor kan det undres, at der fortsat ikke er meldt noget ud endnu, om hvorvidt man vælger at genoptage turneringen her i 2018. Ifølge WSOP.com er der intet nævnt om at genoptage successen, og dermed kunne det altså tyde på, at hvis man vil detalge i WSOP 2018, så må man tage turen til Las Vegas.

WSOP 2018 overblikket

Den 49. udgave af WSOP starter allerede ud d. 29. maj, hvor det strækker sig til 17. juli. Main-event begynder d. 2. juli og løber til og med d. 14. juni.

I løbet af de knap to måneder, hvor WSOP står på, vil der være intet mindre end 78 officielle gold bracelet turneringer. Det er altså turneringer, hvor du får det legendariske guld armbånd, hvis du ender med at vinde turneringen.

Event #1 under WSOP er en $565 No-Limit hold’em turnering, hvor der er en enkelt re-entry pr. spiller. Tager vi et kig på main-event, så er buy-in $10.000, altså ca. 65.000 kr.

Præmiepengene er da også gode ved WSOP, hvor Scott Blumstein vandt hele $8.1 mio. Den 25-årige amerikaner havde aldrig tidligere været i pengende ved WSOP, og dermed må man sige, at det er et ganske godkendt resultat.

Vil du gøre Scott Blumstein kunsten efter, begynder WSOP Main-event 2018 d. 2. juli.