partypoker-580x330

Allerede inden du får spillet din første pokerhånd hos Party Poker vil du blive behandlet som en kommende vinder. Party Poker giver dig nemlig helt op til 3000 kr i poker bonus ved første indskud. Godt nok skal bonussen frispilles førend den udbetales, men da man alligevel ville spille online poker så kommer pengene ind på spillekontoen på et tidspunkt.

Få bonus hos Party Poker her >>

 

En stærk bonus

Hos Party Poker skal man ikke gøre andet end at oprette sig som kunde, lave en enkelt indbetaling og begynde at spille for at få sin bonus udbetalt i små rater. I forlængelse af dit første indskud vil din bonuskonto blive tilført tilsvarende beløb som indsættes. Modellen med at der udbetales i mindre portioner er en positiv ting for spillerne i og med at der ikke skal spilles specielt meget førend der står ekstra penge på ens konto.

Bonussen kan være på helt op til 3000 kr i og med at pokersiden har valgt at matche dit første indskud med 100 % op til de nævnte 3000 kr. Du kan derfor selv vælge hvor stor din bonus skal være ved at lave et indskud på mellem $10 – $500  første gang du indbetaler.

Det eneste du skal huske på er at benytte dig af en gyldig bonuskode, som for eksempel PNPARTY. Denne Party Poker bonuskode er en valid bonuskode som kvalificerer dig til at få en stor skattefri poker bonus på op til 3000 kr.

Det eneste krav Party Poker stiller i forhold til bonussen er, at man aldrig før har foretaget et indskud til sin pokerkonto. Har du eksempelvis en gammel poker konto som du kun har brugt til at spille poker for sjov på, kan du stadig kvalificere dig til at modtage  poker bonussen.

Har du ikke en konto endnu kan du på under 2 minutter blive kunde hos Party Poker. Du skal blot downloade deres gratis poker software øverst på siden her og registrere dig som kunde. Det skal lige bemærkes at dansk lovgivning kræver at man er over 18 år for at oprette en spillekonto. Dette er en regel som gælder hos alle pokerrum.

 

Masser af aktivitet og skattefrihed

Når du først har besluttet dig for at spille online poker er det med at få lavet et indskud og komme igang. Du har alle muligheder hos Party Poker, hvor du kan spille alle tænkelige former for online poker. Party Poker har i mange år været i top 3 over verdens største online pokersites og ved helt sikkert hvordan man skal drive et professionelt pokerrum.

Servicen er altid i top hos Party Poker, hvor deres mange medarbejdere altid sidder klar til at hjælpe dig, og det er endda på flere forskellige sprog. Et stort plus ved Party Poker er at de hører under kategorien skattefrit pokerrum.

Det er helt bestemt noget man som dansker bør have med i sine overvejelser når man skal vælge et nyt online pokerrum. Spillet i sig selv kan være hårdt nok at slå, men hvis man også efterfølgende skal aflevere halvdelen af sin gevinst bliver det endog meget svært at tjene en fornuftig skilling. Derfor er Party Poker med sin skattefrihed og mange aktive spillere et klogt valg.

Når man spiller hos et skattefrit poker site er der aldrig nogen tvivl om hvorvidt du skal betale SKAT af dit eventuelle overskud. Selv din Party Poker bonus er 100 % skattefri og skulle du være heldig at vinde en større præmie vil du altså kunne beholde hele præmien for dig selv.

 

Din bonus skal frispilles

Det skal understreges at din bonus ikke vil blive udbetalt til dig lige med det samme. For at få din bonus udbetalt skal du nemlig først leve op til bonuskravene fra Party Poker. Dette er ikke ualmindeligt, da stort set alle poker bonusser du finder på markedet i dag, er forbundet med et bonuskrav af en eller anden grad.

Bonuskravene fra Party Poker er at man først skal tjene et vist antal PartyPoint før man kan få udbetalt en del af sin bonus. Bonussen bliver udbetalt i 10 lige store portioner efterhånden som du optjener det krævede antal party point.

Der kræves et antal på 6 x dit bonusbeløb i PartyPoint, for at få hele bonussen udbetalt. Foretager du et indskud på $500, skal du derfor optjene 3000 point og for hver 300 party point du optjener, vil du få udbetalt $50 af din samlede poker bonus til din spillekonto.

 

Sådan optjenes PartyPoint

Det er ganske simpelt at optjene PartyPoint da du pr. automatik bliver krediteret disse hver gang du spiller poker for virkelige penge. Din konto bliver krediteret med 2 point hver gang du har investeret $1 i turneringsgebyr og 2 point hver gang du har betalt $1 i rake når du spiller cashgame. Mere enkelt kan det stort set ikke blive.

Du kan med den viden ret hurtigt beregne hvor stor en poker bonus du kan fri og hvor lang tid det vil tage. Du får hele 60 dage til at frispille hele din bonus. Dette fra den dag du har foretaget dit første indskud. Alt efter hvor stort et indskud du vælger at lave første gang, vil din poker bonus kunne spilles fri uden de store problemer.

Det er naturligvis nemmere at spille din poker bonus fri, jo mindre en bonus du går efter, men spiller du ofte kan du i princippet ligeså godt gå efter alle $500, da man jo får dem udbetalt med $50 ad gangen og dermed ikke mister nævneværdig værdi selvom man ikke kan nå at frispille de sidste par dollars.

 

Et point eksempel

Hvis man forestiller sig at man kan spille 30 turneringer eller Sit & go turneringer om ugen med et indskud på $5.50, vil man kunne generere 30 x $0.50 = $15 x 2 = 30 PartyPoint om ugen. Fortsætter du i dette tempo i 60 dage vil du derfor kunne optjene ca. 250 point i alt.

Dette svarer til en total Party Poker bonus på 250 / 6 = ca. $40. Det lyder måske ikke af meget, men i sidste ende er det stadigvæk $40 du får gratis bare ved at spille som du ellers ville have gjort. Det er altså udelukkende ekstra værdi du får udbetalt udover hvad du eventuelt måtte vinde i de ordinære pokerspil.

Dine opsparede points kan bruges på nye bonusser og reelt kan man hos dette pokerrum konstant spille bonusser fri. Det er dog vigtigt altid at spille poker for at vinde i selve spillet og undlade at spille mere end man ellers ville have gjort bare fordi man lige mangler lidt points.

Denne her bonus kan varmt anbefales i og med at den er let at frispille og at pokersiden mere eller mindre hver måned kører kampagner, som giver endnu mere værdi og rabat til dig som spiller.