Tiden er inde til en helt ny kampagne hos Betsson Poker, og denne gang er navnet King of the Betsson Ring.

Igennem april måned har man mulighed for at kvalificere sig til flere af de mange finaler som spilles online, og det kan gøres på mange forskellige måder.

Betsson Poker tilbyder nemlig både kvalifikation via freerolls, satellitturneringer og endeligt et krav om optjente Player Points.

Med en konto hos Betsson Poker, har du derfor alle muligheder for at blive kronet som vinderen af en af de mange turneringer, og der er ekstra præmier på højkant.

 

Vind $1000 ekstra

Skulle du have held til at vinde en eller flere af disse turneringer, vil Betsson Poker give dig en ekstra præmie på henholdsvis $250, $500, $750 og $1000.

Disse beløb gives til den spiller som formår at vinde deres første turnering, og derefter ender med at sejre igen i op til tre mere af slagsen.

Den absolut nemmeste vej til et sæde i en af turneringerne, foregår ved at man optjener 500 Player Points i starten af april måned.

Når det er klaret, vil man automatisk få overført en billet som man så kan bruge på den turnering man ønsker at være med i.

 

Andre tilbud i denne måned

Det er ikke kun på grund af King of the Betsson Ring kampagnen, at du skal spille hos denne udbyder i april måned.

Betsson Poker afholder nemlig også et eksklusivt $20.000 rake race, så der er fine muligheder for at få indkasseret et par ekstra præmier i den kommende tid.

Har du ikke tidligere haft en konto hos Betsson Poker, så opret dig allerede i dag og så får du 50 kroner gratis lige så snart at du har tilmeldt dig.

Husk også at nye kunder kan vælge imellem en valgfri poker bonus på op til $2000 i forbindelse med deres første indskud.

Tryk her og opret dig