En fest uden lige, det er hvad man kan kalde det som der sker hos Betsafe Poker den 3-4. marts i næste måned. Her vil der nemlig blive uddelt hele 20 Xbox 360 konsoller, og hvis du godt kunne tænke dig at være med i kampen om en af dem skal du bare oprette en konto. Efter du har gjort det kan du nemlig optjene bare 75 player points en lørdag eller søndag i februar måned, og så er du sikret en billet til det endelige opgør. Dette er derfor din absolut nemmeste vej til at blive ejeren af en Xbox 360.

Alle er inviteret

Alle spillere hos Betsafe Poker har mulighed for at komme med til en af de to finaler, og det er en god ting. På denne måde har man nemlig uanset erfaring og takster en fair chance for at vinde en af disse populære konsoller, og det handler bare om at være i top 10 i en af finalerne før at man kan se frem til at få en Xbox ind af døren. Faktisk er det muligt at komme med til begge turneringer hvis man optjener 75 player points på både en lørdag og søndag i februar.

250 GB model

Det er ikke en helt billig model som Betsafe Poker donerer væk i denne nye kampagne. Her finder du nemlig hele 250 GB intern hukommelse og indbygget Wi-Fi så du kan spille online med alle dine venner. Det forventes derfor at der bliver rift om disse lækre produkter når, først de endelige turneringer finder sted, så hvis du vil være sikret en plads er det på tide at blive kunde hos Betsafe Poker.

Registrer en konto allerede nu og få op til $2500 i valgfri poker bonus på dit første indskud.

Opret dig som kunde her!